Palautetta kehitystiimeille

Post Reply
Scottz
Posts: 562
Joined: 14 Aug 2013, 11:48
Location: Hki

Palautetta kehitystiimeille

Post by Scottz »

Soppa hallintomuodosta wrote:Miten läpinäkyvyys varmistetaan organisaatiossa?

Viikko/kuukausiraportit ovat julkisia. Hylätyt ja validit äänestykset tuloksineen keskusteluineen ovat julkisia. Julkisella tarkoitetaan julkisia AFI:n pelaajajäsenille.
Milloinkohan niitä viikko- ja kuukausiraportteja alkaa näkymään pelaajajäsenille? Tässä on ollut yhdeksän kuukautta ollut aika vaitonaista näiden suhteen. Se on hyvä, että kehitystiimit työskentelevät yhteisön hyväksi, mutta tuppaa olemaan ulospäin aika pientä tämä ulosanti. Yhteisöpalavereitakaan ei ole ollut kyllästymiseen asti ja näistäkin on useammin kuin kerran ilmoitettu vasta noin viikkoa etukäteen. Kun tätä nykyistä hallintomallia oltiin valitsemassa, niin painotettiin, että oltaisiin avoimempia pelaajakuntaa kohtaan. Tämä ei tarkoita, että olisin tyytymätön kehitystiimien tekemään työhön tai väittäisin heidän olevan laiskoja. Kuitenkin peräänkuuluttaisin sitä, että kehitystiimin jäsenyys ei ole pelkästään oikeuksia vaan myös vastuita.

Nimittäin julkisesti asetettuja tavoitteita ja aikatauluja on helpompi noudattaa, kun ne ovat kaikkien tiedossa. ;)
The only hope you have is to accept the fact that you're already dead and the sooner you'll accept that, the sooner you're able to function as a soldier's supposed to function. Without mercy, without compassion, without remorse. All war depends upon it.
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: Palautetta kehitystiimeille

Post by Keneraali »

Raporttisihteerin paikka taitaa olla vapaa, sinne vain nakuttelemaan...
User avatar
JP-9000
Posts: 464
Joined: 08 Aug 2013, 10:51

Re: Palautetta kehitystiimeille

Post by JP-9000 »

Kehitystiimipalavereiden tiheyttä on nyt saatu nostettua, mutta ovat nuo palaverien pöytäkirjat unohtuneet vähän minne sattuu. Pitäisi varmaan tehdä joku julkinen alifoorumi vaikkapa tiedotteiden alle mistä löytyy kaikki vanhat pöytäkirjat. Yhteisöpalavereita ei ole nyt hetkeen pidetty, olisi varmaan kyllä korkea aika.
User avatar
Junnu99
Posts: 729
Joined: 29 May 2014, 21:45
Location: Oulu
Contact:

Re: Palautetta kehitystiimeille

Post by Junnu99 »

Jos joku asian osaava tekee tuon alifoorumin jonnekkin niin mä voin ihan mielelläni ottaa sen vastuulleni
"Peliporukat saa mennä saunaan ensin, kunhan löylynheittäjä löytyy"
User avatar
Paavo
Posts: 1005
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Palautetta kehitystiimeille

Post by Paavo »

pöytäkirjat ja sitä kautta päätökset kirjattiin aiemmin aina tuonne tiedotteet -forum osioon. sieltä nokkelimmat pystyivät selailemaan että mitä oltiin milloinkin päätetty.
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: Palautetta kehitystiimeille

Post by SpottedBill »

Paavo wrote:pöytäkirjat ja sitä kautta päätökset kirjattiin aiemmin aina tuonne tiedotteet -forum osioon. sieltä nokkelimmat pystyivät selailemaan että mitä oltiin milloinkin päätetty.
Täytyy ottaa tänään puheeksi jos palattaisiin tuohon käytäntöön.
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
Post Reply