Page 1 of 1

coopeissa ai-ryhmille pelaajajohtajat

Posted: 25 Jun 2014, 02:53
by Oks4
Muutama kuukausi takaperin oli puhetta, että coop tehtävissä olisi AI:n elävöittämiseksi pelaaja kontrolloimassa vastapuolta high-commandilla. Mieleeni tulikin idea männävuosien pienemmistä kaveripeleistä, jossa esim kaupunginvaltaustehtävässä olisikin vastustajan ryhmänjohtajat (tai osa niistä) slotattavia, jolloinka pelaajat voisivat asetella ai-sotilaita järkevästi sen perinteisen säntäilyn sijaan. Tämä toisi uutta haastetta ja monipuolisuutta perinteisen BIS_fnc_taskDefend-käyttäytymisen rinnalle, ja olisi muutama pelaaja siellä täällä käyttäytymässä ei niin teköälymäisesti.

Tämä tietysti vaatisi kyseisiin slotteihin meneviltä pelaajilta taitoa komennella ai:ta, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä on ihan mukavaa puuhaa. Jos niitä slotteja ei täytettäisi, esim pelaajamäärän vähyydestä johtuen, ei siitäkään kummoista haittaa olisi, olisi vaan muutama vastustaja vähemmän.

Kysymykset kuuluukin:
1. salliiko serverin asetukset tälläisen?
2. onko tässä mitään mieltä?

Re: coopeissa ai-ryhmille pelaajajohtajat

Posted: 25 Jun 2014, 11:47
by JP-9000
Eihän tuohon edes tarvitsisi mitään high command modulea, riittää että pistää vain ryhmänjohtajan playableksi ja loput ryhmästä AI:ta. High command on sitten sitä varten jos haluaa yhden pelaajan liikuttelevan kokonaisia ryhmiä. Ei servulla ole mitään mikä tuon estäisi, itsekin yhden tuollaisen COTVT:n olen tehnyt, mutta se oli aika kammottavaa paskaa (tosin johtui pääosin bugailuista ja aivan perseellään olleesta tasapainosta). Siitä vaan tekemään, eiköhän tuollekin pelaajia löydy jos joku vaan tekee.

Re: coopeissa ai-ryhmille pelaajajohtajat

Posted: 25 Jun 2014, 18:06
by Furean
Jeps, kunhan nimeät sen COTVT:ksi, en näe mitään ongelmaa tämän idean kanssa. :)

Re: coopeissa ai-ryhmille pelaajajohtajat

Posted: 25 Jun 2014, 23:06
by Nummi
JP ei se sun tehtävä kammottavaa paskaa ollut. Mielenkiintoinen tehtävä joka kaipasi vähän lisäbalanssia.

Re: coopeissa ai-ryhmille pelaajajohtajat

Posted: 18 Aug 2014, 23:44
by Oks4
teinpäs nyt tuommoisen pienen COTVT tehtävän

http://armafinland.fi/forum/viewtopic.php?p=1811#p1811