A3 COOP Kamppanjaa?

Post Reply
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

A3 COOP Kamppanjaa?

Post by Keneraali »

Reilut 2 vuotta kulunut A2 erikoisjoukkokampanjasta eikä lyhyeen muistiin mahdu muita vastaavia tapahtumia.

Tekemällä itse aivan pohjalta asti saisimme varmasti ainutlaatuisen kokemuksen, mutta miksi ei hyppäisi jo puoliksi katettuun pöytään jos siihen mahdollisuus on. Tuossa uudelleen "löysin" muutaman valmiiksi tehdyn COOP kampanjan ARMA 3:een, jotka voisivat toimia myös meidän peleissä.

Molemmat kampanjat on tehty MilSim yhteisöä silmällä pitäen, joten materiaali on sen mukaista. Löytyy mm. kattavat käskynannot jokaiseen tehtävään (useiden sivujen pdf), kuvia tehtävä alueilta ja kartoilta, warmup / harjoittelutehtäviä, jne. Ainakin jälkimmäisestä löytyy vakiona Amed.

Tekijä kampanjoilla on sama, whiztler https://github.com/whiztler?tab=repositories.


Wolfpack http://whiztler.github.io/Wolfpack/index.html
Ensimmäinen kamppanja on 14 pelaajalle, joka pitää sisällään 10 erikoisoperaatio tehtävää. Tehtäviin kuuluu mm. hyökkäys-, tuhoamis- ja tiedustelutehtäviä.


Two Sierra http://2sierra.com/
Toinen kampanja on 30 + 4 pelaajalle, joista 4 on JIP/Support rooleja, esim. lääkintärekkojen kuljettajia. Laajempi ja voisiko sanoa tuoreempi kuin edellinen. Koko kampanja pitää sisällää kolme komennusta ja yhdessä komennuksessa on 4 + 1 tehtävää, viidennen ollessa harjoittelu. Kolmas komennus julkaistaan tänä keväänä.
Ensimmäisellä komennuksella pyöritään Zargabadin, Shapurin ja Takistanin maastoissa. Toisella komennuksella tehtävät painottuvat vain Chernarukseen. Tekijän arvioima kesto per tehtävä 2-3h.


Molemmat käyttää pääasiassa vaniljaa, AiATP tarvitaan toiseen kampanjaan ja molemmat tukevat ACE 3 ja TFAR.
Itseäni vanilja ei muuten haittaa, mutta muutamaa tehtävää kokeillessani huomasin taivaalla lentelevän AH-99 Blackfoot ja CH-67 Huron. Nämä kopterit lähinnä naurattaa, onneksi löytyy vaihdokit tarvittaessa.

Kysymykset lukijoille:

Onko kiinnostusta?
Vanilja? Jakaa mielipiteet vihaajiin ja ei väliä -puoliin, mutta näkisin parhaaksi että ei liiaksi lähdetä muuttelemaan toimivaa.
Headless Client? 1 HC paikka ensimmäiseen kamppikseen, 3 HC paikkaa toiseen. Onko A3 puolella ollenkaan HC valmiutta? Onko tuhoon tuomittu ilman?
Tehtäväntekijä? Löytyykö halukasta tekijää jonkinlaisiin muutoksiin joita joudutaan tekemään. Tehtävä vaikuttaa omalle erittäin lyhyelle oppimäärälle melko monimutkaiselta, mutta joku tehtävähai osaa varmasti sitä käsitellä.

Mielelläni vedän itse tehtävät, jos sinne asti päästään, mutta myös koko projektin läpiviennin.
Temppa
Posts: 699
Joined: 30 Jan 2014, 07:33

Re: A3 COOP Kamppanjaa?

Post by Temppa »

Ymmärtääkseni nuo two sierra tehtävät toimii ilman muutoksia meidän servulla, ei muutakuin lataamaan awatsiin.
Makela
Posts: 899
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: A3 COOP Kamppanjaa?

Post by Makela »

Tämä on juurikin niitä ideoita, joille tarvitaan nopeasti työryhmä ja organisointi! Nyt olet kentsu hyvän idean äärellä, älä lopeta kesken!
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
User avatar
KuiK
Posts: 68
Joined: 09 Jun 2015, 13:38

Re: A3 COOP Kamppanjaa?

Post by KuiK »

Tuo HC olisi hyvä olla käytössä jos noissa on paljon AI:ta. Se auttaa purkamaan ai:n laskentatehoa pois serveriltä ja pelaajilta huomattavasti.
Kyllikillä on ollut nyt käytössä pari HC clienttia peleissään ja ollaan huomattu eroa aikas paljonkin verrattuna siihen että ei olisi.
Image
User avatar
JoneKone
Posts: 2502
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: A3 COOP Kamppanjaa?

Post by JoneKone »

Vanillalla ei mitään väliä, suurin osa malleista perustuu kuitenkin oikeisiin asseteihin tai prototyyppeihin... niin kauan kuin csat:ia vältetään niin pienellä mielikuvituksella pärjää. :D Ainii, ja mielummin lennän Huronilla, kuin jollain chinookilla johon jää jumiin lopputehtäväksi. Mut joo, täydellisiä modeja ja Arma 4 odotellessa...
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
User avatar
Konzig
Posts: 416
Joined: 08 Jan 2014, 07:57

Re: A3 COOP Kamppanjaa?

Post by Konzig »

Kiinnostaa. Sitoutuminen säännölliseen aikatauluun voi olla haaste. Hyvä Kentsu, kun jaksat cooppia liputtaa!
Post Reply